B O I T T      Extra informatie Gratis DEMO afspraakVEWF software

Versneld Work Factor software

VWF definieert the normtijd voor uw productieproces

Gebaseerd op het gecertificeerde Work-Factor tijd­studie sys­teem. Een zgn. sys­teem van vooraf bepaalde tijden (PMTS Predetermined Motion Time System). Met een erg precieze tijdtabel voor menselijke bewe­gin­gen.

Zet eerst een video van de operator in actie in een venster op uw beeld­scherm. Analy­seer de bewe­gin­gen. Verbeter de werkmethode indien nodig. De VWF software gidst u hierbij. Calculeert auto­ma­tisch de norm­tijd. Aggre­geer de resul­taten van de verschil­len­de be­wer­kin­gen in een artikel. VWF berekent automatisch de totale productietijd.

Check met een muisklik de productiviteit van de individuele werk­stations. Check de lijn­balan­cering van de hele productielijn. Ontdek de bottle neck(s). Gebruik uw data in het ERP systeem van uw bedrijf. Laat deze software de basis zijn van uw productie­plan­ning, costing calculaties en offertes aan prospects.

Meer informatie  

MAAK DEMO AFSPRAAK NEEM CONTACT OP VRAAG OFFERTEMicrosoft

Microsoft MS-SQL database software

Betrouwbaar en snel

We selecteerden MS-SQL als de standaard database voor u. Veel bedrij­ven hebben hier al licenties van. Indien niet, geen zorgen. De gratis MS-SQL Express versie is meer dan capabel om uw VWF data te ontvangen en te managen.

Werk met uw team in dezelfde database. Gebruik elkanders normtijd analyses. Zo groeit uw bedrijfs­data­base nog sneller.

Meer informatie  Training & support

Training & support

Voor een snelle en succesvolle implementatie

Om u snel op weg te helpen geven wij graag bij u aan huis training. Gebaseerd op uw bedrijfspraktijk van alledag. We filmen een aantal van uw bewerkingen. We ana­lyseren die in VWF en zetten dit materiaal in de training in. Natuurlijk bezoeken we ook de werk­vloer om mogelijk werk­metho­dever­betering toe te passen. Uw deelnemers ontvan­gen een aantal check­lijsten op proces-, bewerkings- en bewe­gings­niveau. Zo leren uw cur­sisten eerst het proces, de bewerkingen en de ergonomie te optimaliseren. Daarna stellen we de norm­tijden vast.

U kunt ons ook inhuren om nog sneller uw bedrijfs­database met norm­tijden op te bouwen.

Een support contract garandeert de continuïteit van uw werk.

Meer informatie