B O I T T    Veelgestelde vragen (FAQ) over de VWF software en meer Gratis DEMO afspraak

De focus van een PMTS systeem ligt op optimalisatie van de werkmethode. Dat gaat eigenlijk vanzelf omdat je de handelingen van de operator in kaart brengt. De VWF software calculeert vervolgens automatisch de bewerkingsnormtijd. Los daarvan kun je zelfs voordat de productie opstart al een normtijd vaststellen, denkende in bewegingen. Het is een heel objectief systeem want de VWF software gidst je door steeds dezelfde standaard elementen en regels.
Omdat het werken met een stopwatch eigenlijk een vorm van schatten is. De resultaten van stopwatch-timing moeten namelijk altijd worden gecorrigeerd door temposchatten. Erg subjectief en tegenwoordig is niemand hier nog in bedreven en/of geschoold. Een ander nadeel is dat je bij deze methode gefocussed bent op de tijd en niet op de werkmethode (zoals wel bij VWF).
Onze VWF software werkt vlekkeloos onder Windows met de Microsoft MS-SQL database server software. Veel bedrijven zijn al in het bezit van deze MS-SQL licenties. Indien niet, kun je gebruik maken van de gratis MS-SQL Express versie.
Prima zelfs. Op die manier kun je met je collega's profiteren van elkanders werk. Als je een bewerking kopieert van een collega voor eigen gebruik wordt de bewerking onder jouw eigen naam opgeslagen.
Meestal verzorgen we een in-house training. We filmen werkstations en analyseren de video's om te gebruiken als trainingsmateriaal. Daarna verzorgen we een of twee dagen hands-on training. De VWF software is erg gebruikersvriendelijk en Windows georiënteerd. Het correct analyseren van de bewegingen is kritischer.
Wij zullen u ondersteunen als er echt geen in-house opleiding mogelijk is. We kunnen u voorzien van Work-Factor trainingsmateriaal, VWF software manual en onze heldere Powerpoint presentatie. Voorts zullen wij uw werkstation normtijdanalyses checken, er commentaar op geven en indien nodig corrigeren. Gewoon opsturen (samen met de betreffende video's) per email. Natuurlijk heeft de sofware ook een Help-functie. Daarenboven kunnen we u telefonisch supporten.
Jazeker. Een in-house demo of training is altijd het beste vanwege de real-life situatie. Op dit moment hebben we klanten in Nederland, België, Duitsland en China en zijn we in contact met productiebedrijven in de USA en Zuid-Afrika. In oktober bezoeken we een aantal bedrijven in China en in november in de USA. Nodig ons gerust uit.
Dat hangt ervan af hoe het is gearchiveerd. Op papier, digitaal, Excel, andere databases etc. Wij zullen u daar altijd bij trachten te helpen.
Ja, de VWF software ondersteunt diverse manieren van exporteren van data. Naar het clipboard voor gebruik in MS-Excel of applicaties zoals ERP. Naar .CSV of Comma Delimited formaat om te importeren in andere databases. En naar een .VWF file om te importeren in andere VWF databases.
Ja. Na analyse van een aantal individuele werkstations kun je de deze samenvoegen tot een productielijn. Een mouseclick geeft u een grafiek, met de bottleneck en de verschillen in productietijd van de werkstations.
Jazeker. Je kunt met een druk op de knop zien of er veel productieve assemblage of bewerking plaatsvindt. Maar bijvoorbeeld ook of er veel niet-productief wordt gelopen; met andere woorden check de lay-out.
Voorafgaande aan installatie van de VWF software nemen we altijd zelf contact op met de IT-afdeling om de technische omstandigheden te checken. Daarnaast assisteren we bij het installatieproces. Ook daarna blijven we onze klanten ondersteunen. We bieden daar een speciaal support contract voor aan.
Ja, we geven support in het werken met de software. Als een bedrijf start met onze VWF software helpen we bij het analyseren van bewerkingen. Stuur ons uw video en bijbehorende normtijdanalyse van het werkstation. Dan corrigeren we indien nodig en geven commentaar zodat u daar weer van leert.
Geen probleem. We hebben klanten die het Microsoft MS-Azure cloud platform gebruiken bijvoorbeeld.
MAAK DEMO AFSPRAAK NEEM CONTACT OP VRAAG OFFERTE